Home Over ons  Parket Laminaat Fotogalerij Videos Contact  Links
Parket

Laminaat

Yves Impens

SERVICE  EN  KWALITEIT

0475 85 85 30

DAKAPPARTEMENT EN APPARTEMENT

Parketvloer in twee appartementen. Parket en laminaat geven een warme uitstraling aan uw woning. Het is degelijk en staat voor gezelligheid.
Van moderne patronen tot natuurgetrouwe
houtstructuren, wij helpen u bij de inrichting van uw appartement met onze aangepaste laminaatvloeren. Welke stijl van inrichting u ook verkiest, wij zorgen altijd voor een gezellig en warm resultaat.

INFO CONTACT - OFFERTEAANVRAAG

EETKAMERS

Ook in de eetkamer geeft parket en laminaat een rustiek tintje. Parket en laminaat zijn tevens twee van de meest efficiënte en degelijke vloerbedekkingen om uw huis mee in te richten. Uw interieur krijgt een eigentijdse uitstraling met de natuurlijk getinte look van echt hout uit onze uitgebreide collecties.


INFO CONTACT - OFFERTEAANVRAAG

INGERICHTE KEUKENS

Wij maken van uw keuken een pareltje zoals u kunt zien op de bijbehorende foto’s. Massief parket, meerlagenparket of laminaat zullen van uw keuken een keuken maken waar het gezellig vertoeven is. Bekijk het aanbod laminaat en u zult zien dat wij reeds vanaf € 22 m² uw laminaatvloer kunnen plaatsen. Voor inlichtingen betreffende massief parket kunt u met ons contact opnemen.

LEEFKAMERS

Een leefkamer met een mooie houten vloer maakt het verschil. Geen andere vloerbedekking dan parket of laminaat geeft zoveel warme uitstraling aan uw leefkamer. U kunt bij ons kiezen uit een breed gamma houtsoorten, houtmotieven en kleuren en tevens passen wij de scherpste prijzen toe voor al onze producten. Neem gerust contact op voor een vrijblijvende en gratis offerte. Wij kunnen onze producten snel leveren en plaatsen. Wij ijveren voor service en kwaliteit!

 INFO CONTACT - OFFERTEAANVRAAG

SLAAPKAMERS

Een houten vloer in de slaapkamer geeft een rustpunt. Hout is warm en onze producten, of het nu parket of laminaat betreft zijn heel degelijk en eenvoudig te onderhouden. De houtsoorten worden verstevigd en zijn dan ook waterbestendig en zijn bestand tegen zwellen of krimpen. Bekijk hier op de foto’s enkele voorbeelden van mooi uitgeruste slaapkamers.


INFO CONTACT - OFFERTEAANVRAAG

laminaatvloer laminaatvloer laminaatvloer laminaatvloer laminaatvloer

OPSCHUREN VAN UW OUD PARKET - GEBOUW OUDER DAN 5 JAAR = BTW 6%

laminaatvloer laminaatvloer laminaatvloer laminaatvloer laminaatvloer
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Bookmarks
Share via e-mail

WANDBEDEKKING - TERRAS

Uw terras versieren met een houten wand. Het komt meer en meer voor in ons land dat mensen een houten gevel of wand laten aanleggen. De houtsoorten die buiten toegepast worden zijn meestal tropische houtsoorten die bestand zijn tegen alle weersomstandigheden! Op de bijbehorende plaatjes twee mooi ingerichte terrassen.


laminaatvloer laminaatvloer
laminaat vloer

Klik op de foto en bekijk enkele mooie decoratieve Balterio interieurs door onze specialisten geplaatst! Ons parket en laminaat is voor 100% Belgisch!
Vraag hier snel onze offerte, informatie of gratis brochure aan! Wanneer u uw telefoonnummer doorgeeft nemen wij zelf contact met u op voor een afspraak!

MEER REFERENTIES

Balterio laminaat - Wereldwijd toonaangevend!

Tags: interieurs, parket, balterio, laminaat, parketvloer, laminaatvloer, vloerbedekkingen, hout, meerlagenparket, houtstructuren, houten vloer, rustiek, houtmotieven, houtsoorten, slaapkamer, houten wand, houten gevel, tropische houtsoorten, referenties impens yves, massief parket, plankenvloer, parket laminaat impens yves