Home Over ons  Parket Laminaat Fotogalerij Videos Contact  Links
Parket

Laminaat

Yves Impens

SERVICE  EN  KWALITEIT

0475 85 85 30

PARKETVLOEREN, LAMINAATVLOEREN, GEVELBEDEKKING, TERRASVLOEREN
WANDBEDEKKING, PLAFONDBEDEKKING…


BVBA IMPENS YVES
HEEFT GEDURENDE VELE JAREN EEN ONBERISPELIJKE REPUTATIE OPGEBOUWD EN TELT REEDS VELE TEVREDEN KLANTEN. U KUNT OP DE PAGINA ENKELE VAN ONZE REFERENTIES BEKIJKEN. U KUNT UITERAARD OOK GENIETEN VAN ONZE REGELMATIGE PROMOTIES. NEEM GERUST VRIJBLIJVEND CONTACT OP MET ONS EN WIJ ZORGEN EN IJVEREN SAMEN MET U NAAR HET MOOISTE EN BEST GESCHIKTE RESULTAAT!

PARKET LAMINAAT - BVBA IMPENS YVES

Iedere dag gaat onze BVBA YVES IMPENS op weg naar nieuwe tevreden klanten. Wij werken in gans België en staan paraat om ook u te verbazen met onze vakkennis en diensten. BVBA Impens Yves werkt prijsvriendelijk en professioneel. Of het nu over parket, laminaat, gevelbedekking, wandbedekking of terrasaanleg gaat, wij gaan er tegenaan! Aarzel daarom niet om vrijblijvend uw offerte aan te vragen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact op met u en zoeken samen met u gratis en vrijblijvend naar alle mogelijkheden en dat tegen de beste prijs.

Prijsvriendelijkheid en kwaliteit zijn de troeven van het bedrijf.

Met onze jarenlange ervaring in het plaatsen van parket en/of laminaatvloeren, wanden en gevels hebben wij een uitgebreid tevreden cliënteel opgebouwd. In overleg met onze klanten bekijken wij alle mogelijkheden om ook van uw huis een pareltje te maken. Onze specialisten ter zake zorgen voor een onberispelijke afwerking en een degelijke behandeling van al onze houtwerken. Wat u ook wenst. Wij leveren en plaatsen ook voor u de beste en mooiste parket- en laminaatvloer!

BVBA IMPENS YVES
Jarenlange ervaring maakt tevreden klanten.

BVBA Yves Impens bestaat 14 jaar. In 1999 begon Yves Impens aanvankelijk te werken voor een van de meest toonaangevende houtbedrijven in België. Na vele jaren ervaring besloot Yves een eigen bedrijf op te richten. Met succes kan hij nu terugblikken op een bloeiend gezond bedrijf. De BVBA Yves Impens gaat prat op service en kwaliteit! Maar laten we vooral ook niet vergeten dat BVBA Yves Impens een van de meest prijsvriendelijke leveranciers en uitvoerder is van parket laminaatvloeren. Kortom, voor alles wat parket en laminaat aangaat.

OPSCHUREN VAN UW OUD PARKET - GEBOUW OUDER DAN 5 JAAR = BTW 6%

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Bookmarks
Share via e-mail

BVBA Impens Yves gaat resoluut voor kwaliteit en werkt daarom samen met een van de meest toonaangevende bedrijven, BALTERIO.

Enkele pro’s

* Dank zij de uitstekende toplaag & kwaliteitsvolle HDF-kern kunnen de laminaatvloeren best wel tegen een stootje.

* Elke stap in het productieproces wordt nauwlettend gecontroleerd zodat al onze producten voldoen aan alle kwaliteitsnormen.

* 10 jaar tot levenslange garantie.

De 8 geboden van parket en laminaat van Balterio:

1) Slijtvast parket en laminaat

Slijtvastheid wordt gegarandeerd door de slijtvaste toplaag in combinatie met de harde kern.

2) Stootvast parket en laminaat

De hoogkwalitatieve platen met hdf-kern zijn bestand tegen plotse impact van hakken, vallende voorwerpen en druksporen van meubelpoten

3) Sigaretbestendig parket en laminaat

Een brandende sigaret die enkele seconden op uw laminaatvloer ligt, laat geen sporen na.

4) Dimensioneel stabiel parket en laminaat

De kwaliteitsvolle kernplaten beperken het effect van vochtigheid op uw laminaatvloer in vergelijking met vol hout of spaanplaten. Een lichte zwelling van 1 mm per strekkende meter wordt opgevangen door een uitzettingsvoeg.

5) Krasbestendig parket en laminaat

Uw laminaatvloer is perfect bestand tegen krassen van wieltjes van kantoormeubelen. Vermijd echter zand. Gebruik daarom beter een deurmat.

6) Slipvast parket en laminaat

Gladde vloeren zijn niet ongevaarlijk. Om te voorkomen dat u valt hebben de ingenieurs van Balterio de slipvastheid van de laminaatvloeren verbeterd. De laminaatvloeren zijn daarom 45% beter dan de wettelijke norm. (Zie *EN 13329)

7) Vochtbestendig parket en laminaat

Balterio produceert de platen met hdf-kern zelf en hanteert de strengste inzake zwelling en uitzetting van het laminaat.

8) Vlekkenbestendig parket en laminaat

Sauzen, spaghetti, jam of koffievlekken kunnen uw laminaat of parketvloer ernstig beschadigen. Op een Balterio vloer zijn vlekken geen ramp. Zelfs viltstift, lippenstift of nagellak kunnen eenvoudig worden verwijderd met een beetje aceton op een propere vod.

BVBA IMPENS YVES - PARKET EN LAMINAATVLOEREN - ONS TEAM

BALTERIO LAMINAATVLOEREN

Balterio laminaat - Wereldwijd toonaangevend!

Tags: parket, laminaat, balterio, massief parket, meerlagenparket, parketvloeren, laminaatvloeren, gevelbedekking, wandbedekking, plafondbedekking, terrasvloeren, bvba impens yves, parket laminaat, houtwerken, krasbestendig, vochtbestendig parket, terrasaanleg, over bvba impens yves, parket laminaat impens yves